asfaltare braduDan Stroe, primarul comunei Bradu, continuă să demonstreze constant că este un om implicat 100% în proiecte pentru comunitate. În această primăvară au fost asfaltate nu mai puțin de cinci străzi la Bradu: Dreptății, Aleea Neajlov, Ghioceilor, Petuniilor și Lacului. Tot pe strada Lacului au fost amenajate trotuarele.

Iar surprizele plăcute privind investițiile în infrastructură la Bradu nu se opresc aici. Pe strada Gladiolei a fost extins iluminatul public, iar pe străzile Columbofililor și Labirintului a fost introdusă canalizarea menajeră. În prezent se lucrează la execuția canalizării pluviale pe alte două străzi, pe strada Fântânii și pe strada ce face legătura între DJ 659 și strada Busuioc, după care vor fi asfaltate. Pe strada Sabin Iliescu, vor continua lucrările la trotuarul din jurul lacului și mai apoi va fi amenajat un loc de joacă.

”O nouă serie de lucrări va demara în perioada imediat următoare, printre ele regăsindu-se amenajarea trotuarelor pe strada Cetului și introducerea canalizării pluviale pe strada Târgului și între străzile Livezilor și Magnoliei, pe terenul achiziționat de Primărie, acolo unde vor începe și lucrările de amenajare a unui parc și a unui loc de joacă. În curând va fi lansată procedura de licitație pentru introducerea canalizării pluviale, urmată de asfaltare, pentru strada Daliei, pe tronsonul dintre strada Pinului și intersecția cu străzile Mușețelului și Perilor. Tot pentru locuitorii din zonă, fac precizarea că a fost înaintată Consiliului Județean hotărârea de Consiliu Local prin care am solicitat să ne fie cedată în domeniul public suprafața necesară pentru a lărgi strada Pinului”, precizează Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.