Echipa_dsvsa.jpg

Din anul 1994, în fiecare an, pe data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Națională a Medicului Veterinar, dată cu multiple semnificații pentru medicina veterinară românească.

Cu această ocazie, în semn de apreciere și de prețuire pentru această profesie, vineri, 13 mai a.c. conducerea DSVSA Argeș a organizat o întâlnire în mijlocul naturii, la Muzeul Golești, cu medicii veterinari din județ, dar și cu alți invitați, apropiați acestei profesii.

socializare_dsvsa.jpg

„De fiecare dată mă bucur să ne revedem în această locație. Pentru mine este o locație de suflet. Corespunde cu starea mea de spirit și cu deschiderea față de tot. Este o locație cu un climat prietenos pentru astfel de întâlniri de socializare”, le-a transmis directorul DSVSA Arges, Dr. Dumitru Sorin Sorescu, celor prezenți la acest eveniment, menit să marcheze Ziua Națională a Medicului Veterinar.

socializare_dsvsa_2.jpg

Bucurându-se și de o vreme superbă, cu temperaturi de vară, dar și de locația mirifică unde a fost organizat evenimentul, toți cei prezenți au putut socializa și discuta diverse subiecte, atât profesionale cât și personale. 

director_sorin_sorescu.jpg

Totodată, profitând de această zi, directorul DSVSA Argeș a ținut să le transmită medicilor veterinari un mesaj de suflet și de apreciere pentru această profesie liberală: „Ziua Naţională a Medicului Veterinar este sărbătorită la 15 mai, fiind marcată începând cu anul 1994. Pe 15 mai 1861, Alexandru Ioan Cuza a dat un decret semnat prin care a început să funcţioneze “Şcoala de Medicină Veterinară”, în cadrul “Şcolii de Medicină şi Farmacie”, înfiinţată de Carol Davila.

Cu această ocazie, de ziua profesiei, adresez tuturor medicilor veterinari multă sănătate, urări de bine şi succes în meseria atât de frumoasă de medic veterinar.

La multi ani!!!”

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.