spitalul-judetean-arges.jpgDublă sărbătoare pentru două familii din Argeș! Vorbim despre familii care, de Paște, s-au mărit cu câte un membru.
Nimic nu e mai frumos decât să primești în dar o viață. Două femei au devenit mame, de Paște, la Pitești. O fetiță și un băiețel s-au născut, în cele două zile sfinte, în maternitatea Spitalului Județean de Urgență (SJU). Duminică, puțin după ora 16:00, a fost înregistrată nașterea fetiței. Luni, a ajuns în grija cadrelor medicale, tot în zi de sărbătoare, un băiețel care s-a grăbit să ajungă pe lume înaite de termen. Le urăm sănătate nou-născuților și să ajungă acasă, alături de mamele lor, cât mai curând!
Anul trecut, în prima zi de Paște, la Spitalul Județean de Urgență Pitești,
s-au născut două fetițe și doi băieței, iar în a doua zi au venit pe lume tot patru bebeluși, 3 fetițe și un băiețel.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.