simulare

Inspectoratul Școlar Argeș a centralizat în această săptămână datele privind notele obținute de către elevii din Argeș care au participat la simularea probelor scrise pentru evaluarea națională pentru clasa a VIII-a și examenul de bacalaureat.

În ceea ce privește simularea la bacalaureat, la limba și literatura română procentul de promovare a fost de 70,11%, patru elevi obținând nota 10. Cea mai scăzută promovabilitate – 62,3% a fost la proba obligatorie a profilului. La aceeași probă, 36 de elevi au obținut nota maximă.

La simularea pentru evaluarea națională, promovabilitatea a fost de 74,43% la română și de 66,25% la matematică. La română nu a luat nici un elev nota 10, în timp ce la matematică au fost 7 elevi cu nota maximă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.