refugiatiOrașul Mioveni a fost printre primele localități din România ce s-au mobilizat în sprijinul refugiaților din Ucraina, numeroase donații fiind strânse și trimise acestora în cele trei săptămâni de la începerea războiului. Iar ajutorul dat de comunitatea din Mioveni nu se oprește aici. Joi 17 martie, în ședința Consiliului Local, primarul Ion Georgescu a anunțat că șase refugiați din Ucraina au fost cazați până acum la Mioveni.

”Este vorba de o familie cu trei adulți și un minor, plus încă două surori din Ucraina. Cele șase persoane sunt cazate într-un apartament și o garsonieră a Consiliului Local Mioveni, în cadrul Grupului Școlar Colibași”, a precizat primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.