lasconiElena Lasconi, primarul USR de la Câmpulung, va depune în acest an proiecte de aproximativ 100 de milioane de euro, mai mult decât bugetul municipiului Câmpulung în ultimii 32 de ani! Proiectele pentru școli însumează peste 4 milioane de euro. Nu mai puțin de 42,6 milioane euro vor fi investite pentru dezvoltare urbană, de la parcări subterane și piste de biciclete până la construirea de blocuri cu locuințe sociale. 

Pentru eficientizare energetică sunt proiecte de peste 2 milioane de euro, iar pentru sănătate sunt proiecte de aproape 7 milioane de euro. Pentru digitalizare, 1,3 milioane de euro vor merge către: digitalizarea a peste 300 de procese interne în primărie, plus digitalizarea sistemului de localizare a conductelor de apă canal.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.