inima floriFloriștii din 17 țări, inclusiv România, au făcut front comun împotriva războiului din Ucraina și au transmis un mesaj: #LOVENOTWAR.

 

11 floriști din țara noastră, printre care s-a numărat și Veronica Udrea din Pitești, un nume apreciat în domeniu, au realizat o inimă imensă înaltă de trei metri și compusă din 3.250 de trandafiri, pe care a fost postat mesajul LOVENOTWAR. Inima din flori a fost amplasată la Băneasa Shopping Center, în Capitală.

 

România se alatură altor 17 țări ce afișează acest mesaj special de pace. Inimile florale cu mesajul LOVENOTWAR pot fi admirate și în Amsterdam, Berlin, Paris, Londra, Madrid, Praga, Lisabona, Budapesta, Roma și Milano, Viena, Zurich, Copenhaga, Stockholm, Varsovia, New York, Dubai si Hong Kong.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.