spital mioveniAnul trecut, în plină pandemiei, trei doctori foarte buni de la Spitalul Județean Argeș - Adrian Ciocănea, Daniel Terheci și Mihai Tudor - au fost detașați la secția ATI a Spitalului de la Mioveni pentru a ajuta echipa de acolo, în condițiile în care numărul de cazuri dificile era unul constant ridicat. Doctorul Adrian Ciocănea, șeful secției ATI de la Mioveni, va rămâne la Spitalul de la Mioveni. Și, după cum confirmă primarul Ion Georgescu, și ceilalți doi doctori vor rămâne la Mioveni.

”În mod normal, toți trebuie să rămână la Spitalul de la Mioveni pentru că ei au luat anul trecut concursul la Mioveni. Doar că anul trecut managerul de la Spitalul Județean Argeș nu le-a acordat transferul, fiind stare de alertă. Acum, când nu mai este stare de alertă, probabil că va intra în vigoare clauza de preaviz și după terminarea preavizului și ceilalți doi vor rămâne la Spitalul Mioveni. Deocamdată, și ceilalți doi doctori (n.red.- Mihai Tudor și Daniel Terheci) sunt la Mioveni, pentru că nu s-a închis secția ATI”, precizează primarul Ion Georgescu.

Legat de secția Boli Infecțioase a Spitalului Orășenesc Mioveni, aceasta este acreditată până la 31 decembrie a.c. ”Rămâne acreditarea, însă nu este obligatoriu să ții personalul dacă nu ai pacienți. Dacă nu va mai fi nevoie de secția Infecțioase, ea va fi transformată în ceva similar. Iar secția de ATI va rămâne și va deservi ambele spitale”, adaugă primarul de la Mioveni.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.