lasconiPrimarul Elena Lasconi din Câmpulung a mobilizat în doar câteva zile comunitatea și a strâns un TIR cu apă, paturi, saci de dormit, articole de igienă, conserve, lapte praf și haine noi pentru refugiații din Ucraina. Transportul a plecat către zonele de frontieră în dimineața zilei de luni 28 februarie.

 

Implicarea primăriței Elena Lasconi, ca și a altor primari USR din țară, a fost apreciată și de către Cătălin Drulă, președintele USR, care a declarat: ”Găsesc cu greu cuvintele care să exprime admirația mea pentru mobilizarea generală de ajutor pentru refugiații de război din Ucraina. Sunt mândru că suntem alături în această poveste numită USR și vă sunt recunoscător pentru felul în care ați ales să veniți în ajutorul celor care fug din calea unui dictator nebun. Ne-am strâns împreună ca să facem bine pentru oamenii din România și sunt impresionat de cum v-ați mobilizat să facem bine și dincolo de granițele noastre”.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.