padocAngajații de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au realizat în ultimele zile mai multe lucrări din sfera serviciilor de interes public.

 

Aceștia au continuat lucrările pentru amenajarea a încă șase padocuri pentru a crea spații mai generoase pentru animalele cazate în adapostul de câini din oraș. Padocurile vor fi gata în perioada următoare.

 

În vederea limitării efectelor pandemiei de COVID-19, sunt efectuate săptămânal lucrări de dezinfecție la mai multe obiective de interes public precum Piața Agroalimentară Dacia, Policlinica Mioveni, căminul social precum și la sediul societății. În urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 8 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.