caprioareDe mai multe săptămâni, un grup de căprioare vine constant în zona Sălii Sporturilor din Mioveni. Iar administratorii Sălii Sporturilor din Mioveni nu au rămas indiferenți și le-au confecționat un hrănitor în care au fost puse lucrenă, boabe și bulgări de sare. Un gest de aplaudat

 

Iar cei care se ocupă de Sala Sporturilor din Mioveni au și un avertisment pentru cei care ar putea avea gânduri rele privind căprioarele ce vin în zonă: ”Vizitatorilor și curioșilor le transmitem că le pot admira în liniște, dar îi atenționăm că avem în dotare peste 80 de camere video care acoperă întreaga zonă!”

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.