georgescuÎn zilele ce au urmat incidentului de la Primăria Mioveni, când a fost agresat și lovit de către interlopul Stelian Crăciun, primarul Ion Georgescu a primit mii de mesaje de susținere de la oameni din toată țara. Iar primarul de la Mioveni a făcut pe pagina sa de Facebook mai multe precizări punctuale și foarte pertinente legate de incidentul din 11 februarie. 

 

”Incidentul petrecut în seara de vineri, 11 februarie la primăria Mioveni este regretabil, revoltător și șocant. Acest mod de exprimare violent și primitiv al unor indivizi certați cu legea nu poate fi tolerat de nicio instituție a statului, iar faptele trebuie condamnate cu fermitate. Mioveniul nu este un sat fără câini, iar România este un stat european, în care valorile esențiale după care funcționează societatea sunt diametral opuse față de viziunile înguste și opace, debitate de mințile unor indivizi mărunți.

 

Fără a comenta intenția sau motivele care au condus la acest incident, vă asigur că activitatea mea personală, cât și activitatea administrativă din cadrul primăriei și a Consiliului Local se desfășoară în condiții normale. Atâta timp cât între reprezentanții statului, funcționari și societate există un raport de echilibru în ceea ce privește respectul reciproc și transparența, veți găsi întotdeauna în noi un partener de dialog și un sprijin real.

 

În încheiere țin să menționez că acest incident izolat nu poate pune în lumină negativă întreaga activitate a angajaților Poliției Locale Mioveni, cunoscut fiind faptul că aceștia asigură paza instituției. Sunt comisii de anchetă care analizează toate aspectele care au condus la producerea acestui regratabil episod, iar vinovații vor suporta consecințele.

Cu aleasă prețuire și sinceritate vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și mesajele de încurajare transmise în această perioadă!”, a precizat primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.