testariWeek-endul trecut, sute de argeșeni au făcut teste gratuite RT PCR în centrele fixe de la Pitești, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș. Iar testările gratuite vor continua și în week-endul 12-13 februarie. Cei care doresc să se programeze o pot face începând de vineri 11 februarie, completând formularul tip postat pe site-ul Direcției de Sănătate Publică Argeș sau prin apel la call centerul 021.414.44.48. Fără codul care atestă programarea, persoanelor nu vor fi testate.

 

Iată unde vor fi centrele de testare gratuită RT PCR: Pitești- Spitalul Județean de Urgență,Aleea Spitalului, nr.36, Mioveni:Bdul Dacia, nr. 131A, Curtea de Argeș- Cuza Vodă, nr.6-8 și Câmpulung Muscel: I.C Brătianu, nr.54B

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.