cj argesÎn urma consultărilor pe care consilierii județeni liberali le-au avut cu primarii liberali și a discuțiilor pe care le-au întreprins cu președintele Consiliului Județean Argeș pe tema bugetului, au fost formulate o serie de amendamente orientate spre dezvoltarea comunităților locale. 

Astfel, consilierii județeni PNL au susținut în discuțiile cu președinele CJ Argeș aprobarea unui buget obiectiv și echilibrat, care să răspundă necesităților administrațiilor locale, dar să cuprindă și solicitările administrațiilor conduse de primari PNL. Amendamentele pe care consilierii județeni liberali le-au propus la proiectul de buget și care au fost agreate împreună cu președintele CJ urmează să fie aprobate în ședința de buget a Consiliului Județean Argeș. Grație eforturilor consilierilor județeni de la PNL Argeș, obiective din 24 de comune din județ vor obține finanțare prin bugetul județean.

 

Cele mai mari sume dintre cele 24 de localități le va primi comuna Cicănești: 450.000 lei pentru extindere canalizare. Iată care sunt celelalte 23 de comune ce vor obține finanțare pentru proiecte importante: Mozăceni, Hârtiești, Mioarele, Bîrla, Poienarii de Muscel, Poienarii de Argeș, Domnești, Albeștii de Argeș, Moșoaia, Albeștii de Muscel, Valea Danului, Schitu Golești, Ciomăgești, Căldăraru, Suseni, Tigveni, Izvoru, Băbana, Bughea de Sus, Țițești, Uda, Beleți-Negrești și Poiana Lacului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.