luminita paulDe când a început pandemia de SARS-CoV-2, Serviciul de Ambulanță Argeș a fost în prima linie a luptei cu teribilul virus, făcând eforturi supraomenești zi de zi, în condițiile în care solicitările de ambulanțe sunt foarte numeroase în tot județul în contextul creșterii dramatice a numărului de infectări cu teribilul virus. Iar doctorul Luminița Paul, directorul Serviciului de Ambulanță Argeș, este alături de angajați, fiind extrem de implicată zi de zi și muncind de dimineața până seara. 

 

”Facem față foarte, foarte greu numeroaselor solicitări. Mai nou, și angajații noștri intră în carantină din cauza copiilor care se pozitivează. Avem opt oameni în izolare și cinci în carantină ”, spune doctorul Luminița Paul.

 

Serviciul Ambulanță Argeș are la ora actuală în zona operativă 300 de angajați și 58 de ambulanțe operative. ”Colaborăm foarte bine și cu cei de la ISU Argeș. Este foarte greu. O problemă e și legată de partea de testare. Dacă nu ai simptomatologie nu trebuie să te testezi. Dacă ești contact direct, trebuie să te testezi când ai simptome, sau în a treia ori a cincea zi de la testare. Am observat de câteva zile că apar și cazuri grave. A început să crească și consumul de oxigen de câteva zile”, a mai precizat doctorul Luminița Paul pentru FinanciarPress.ro.

 

Șefa Serviciului de Ambulanță Argeș a adăugat și că în ultima vreme a crescut mult numărul solicitărilor de ambulanțe pentru copiii infectați cu SARS-CoV-2.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.