georgescuLa invitația președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, marți 25 ianuarie a făcut o vizită în Argeș Cătălin Șomode, directorul general regional al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, căreia îi este arondat și județul nostru.

 

Directorul DRDP  a analiza la fața locului situația mai multor drumuri naționale unde este nevoie de investiții pentru refacerea infrastructurii. Acesta a fost însoțit în mai multe localități de către vicepreședintele Consiliului Județean Marius Nicolaescu  de către deputații Simona Bucura-Oprescu și Nicolae Pavelescu, precum și de către șeful Secției Drumuri Naționale Pitești, Gheorghe Mihăiță.

 

La Mioveni, primarul Ion Georgescu a subliniat importanța unui proiect de sistematizare a intersecției din zona Uzinei Dacia, acolo unde se produc deseori ambuteiaje și accidente. Intersecția va fi reconfigurată și semaforizată. O altă solicitare a administrației orașului Mioveni este aceea de reabilitare a drumului național care în Mioveni poartă numele de Bulevardul Dacia.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.