olgaLa finalul săptămânii trecute, Curtea de Apel Pitești a dat verdictul definitiv în procesul în care cunoscuta florăreasă Olga Panaete a fost judecată deoarece ar fi cerut şi primit sume mari de bani pentru intervenţii pe lângă funcţionari publici, în vederea obţinerii permisului de conducere, respectiv pentru obţinerea unui post la Centrul „Sf. Andrei“, aflat în subordinea DGASPC Argeş.

 

Inițial, în martie 2021, Olga Panaete a fost condamnată la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, având de prestat și 120 de zile de muncă în folosul comunității. Numai că aceasta a făcut apel la sentința. Însă săptămâna trecută magistrații Curții de Apel Pitești i-au respins definitiv apelul. Cunoscuta florăreasă din Pitești are și un termen de supraveghere de 4 ani, iar jucătorii au decis și ca de la aceasta să fie confiscate sumele de 2.000 lei și 350 de euro.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.