sorescuSorin Sorescu, directorul DSVSA Argeș, a acordat un interviu pentru cotidianul ”Adevărul” în care a vorbit despre cât de mult s-a schimba în bine comunicarea instituției cu firmele ce sunt controlate de când este la conducerea instituției. În același interviu, Sorin Sorescu a făcut referire și la noua viziune cu care a venit în ceea ce privește colaborarea reprezentanților DSVSA Argeș cu agenții economici și instituțiile publice

 

Directorul Sorin Sorescu a explicat pentru ”Adevărul” şi de ce mita este cu desăvârşire interzisă la DSVSA Argeș, instituție pe care o conduce de doi ani: „Noi lucrăm la stat, am ales să lucrăm aici şi trebuie să ne facem treaba. Nimeni nu are vreo obligaţie faţă de noi. Noi trebuie să avem aşteptări fix de la noi. Eu le spun tuturor că legalitatea este mai ieftină decât şpaga. Fii în legalitate, fă ce trebuie şi nu te costă nimic”.

 

 

 

 

 

Foto: Adevărul

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.