bar-jandarmi1.jpgLocaluri amendate cu 7.000 de lei
7.000 de lei au primit amendă, în total, două baruri din Argeș
Jandarmii au descoperit, în zona centrală a Piteștiului, un bar care funcționa după ora 22.00. Administratorul firmei a primit o amendă în valoare de 2000 de lei și jandarmii au aplicat și sancțiunea complementară de închidere a activității pentru o perioadă de 30 de zile, precum și sigilarea sediului în care funcționa operatorul economic.
În municipiul Câmpulung, jandarmii au sancționat administratorului unei societăți comerciale cu amendă contravențională în valoare de 5000 de lei pentru faptul că a permis clienților să fumeze pe terasa închisă. Persoanele surprinse că fumau pe terasă au fost sancționate contravențional cu avertisment.
În ultimele 24 de ore, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă, în urma cărora au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 7300 de lei, informează IJJ Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.