politie-carantina-razie-4-1536x1024.jpgPolițiștii argeșeni au desfășurat în ultimele 24 de ore 29 de acţiuni punctuale, dintre care 25 au fost organizate independent de către poliţişti, trei organizate împreună cu I.J.J. Argeş şi una cu alte structuri. 

În cadrul acțiunilor, au fost verificate 1.719 de persoane, precum și 108 mijloace de transport.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost verificate 116 societăți comerciale, unde poliţiştii, alături de celelalte structuri cu care acționează în sistem integrat, au instruit reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate cu privire la măsurile dispuse pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 25 de sancţiuni contravenţionale, toate cu avertisment, după cum urmează:

- 24 de sancțiuni, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

- o sancțiune, ca urmare a nerespectării măsurilor de izolare/carantinare. 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.