evidenta-populatiei-pasapoarte-pitesti.jpgPrefectul de Argeș, Radu Perianu, vine cu vești bune în acest început de an. Prefectul anunță programări rapide la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș, iar dovada înlocuitoare permisului de conducere se va elibera pe loc.

”În ceea ce privește înmatriculările și preschimbarea permiselor, programarea se face rapid. Solicitanții pot ridica plăcuțele de înmatriculare și documentele în aceeași zi sau, cel târziu, a doua zi. Dovada înlocuitoare permisului se eliberează pe loc”, declară prefectul de Argeș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.