Mioveni-sarbatori.jpgDupă trei seri de spectacole și distracție la superlativ, tragem cortina celei de-a cincea ediții a Târgului de Crăciun de la Mioveni, un eveniment mai restrâns decât în anii precedenți, având în vedere contextual actual, însă la fel de spectaculos și intens ca de obicei!
În cele trei zile au urcat pe scenă micuții artiști ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, cei ai Clubului Elevilor Mioveni, reprezentanții Centrului Cultural Mioveni, dar și o serie de artiști renumiți precum Lora, Andia, Dorian Popa, Nicoleta Oancea & Band, Aurora și Săndel Mihai ori Sandra N.
Seara de duminică a fost una specială, dovadă numărul impresionant de mare al persoanelor care ne-au fost alături la ultimul spectacol din cadrul acestui eveniment.
Chiar dacă spectacolele s-au încheiat, la Mioveni feeria iluminatului festiv continua să dea un farmec aparte sărbătorilor Crăciunului, până după Anul Nou.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.