ciobanestiÎn ultimii ani, în zonele montane din Argeș s-au înmulțit atacurile urșilor și carnivorelor mari în gospodării, mii de animale fiind ucise, iar pierderile proprietarilor fiind foarte grele.

 

Tocmai pentru a preveni astfel de viitoare atacuri, Fundația Conservation Carpathia a inițiat o acțiune lăudabilă. Fundația Conservation Carpathia donează pui de ciobănești carpatini prin contract proprietarilor de animale din zona Munților Făgăraș, prevenind astfel pierderile cauzate de carnivorele mari și protejând astfel turmele de animale. Înscrierile pe lista de așteptare se fac trimițând un e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Trebuie spus că până acum au fost donați 38 de pui de ciobănești carpatini argeșenilor care au gospodării în zonele montane.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.