cargo licitatieCargo, una dintre cele mai iubite trupe rock din România, oferă la licitație prin intermediul Bikers for Humanity Romania un instrument muzical pentru o licitație. Este vorba de un cinel (n.red. – instrument muzical de percuție) oferit de către Tavi Pilan, toboșarul de la Cargo, cu autografele membrilor trupei.

 

Cinelul este marca “Turkish” și este prins pe un panou din lemn cu dimensiunile 60×80 cm. Pe acest panou sunt gravate laser logourile CARGO și Bikers For Humanity, dar și un vers din piesa “Călare pe motoare”. Banii obținuți în urma licitației vor fi folosiți de Asociația Bikers For Humanity pentru construirea unei cabane cu observator astronomic la Nucșoara în 2022. Licitația a început joi 9 decembrie de la suma de 800 de lei și în mai puțin de 24 de ore a ajuns la 2.600 de lei. Licitația se va încheia pe 22 decembrie a.c.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.