vila inquietoDe mai multe luni, vila din cartierul piteștean Găvana ce i-a aparținut lui Nicola Inquieto, italianul condamnat pentru că spăla banii Camorrei în România, este oferită spre închiriere. Problema este reprezentată de faptul că în vilă au loc constant petreceri foarte zgomotoase, iar vecinii au făcut zeci de sesizări la Poliție. După cum ne-au confirmat reprezentanții Poliției Argeș, în luna noiembrie au fost date nu mai puțin de 58 de amenzi pentru organizarea de petreceri private (acest lucru fiind interzis în pandemie) și tulburarea liniștii și ordinii publice. Valoarea totală a amenzilor date luna trecută este de peste 30.000 de lei.

 

Prețul închirierii unui apartament în vilă este de 350 lei pe noapte, iar pentru cei care doresc să închirieze toată vila, tariful este de 1.500 lei pe noapte. Arestat la Piteşti în aprilie 2018 şi acuzat că spăla banii Camorrei prin intermediul companiilor deținute la Pitești, Nicola Inquieto a fost condamnat definitiv pe 8 februarie a.c. la 14 ani de închisoare de către judecătorii din Napoli.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.