berechetȘef al Poliției Capitalei din ianuarie 2020, argeșeanul Bogdan Berechet a fost avansat la finalul lunii noiembrie de la gradul de comisar-șef la cel de chestor de poliție printr-un decret semnat de către președintele Klaus Iohannis. Bogdan Berechet a fost șef al Poliției Vâlcea și șef al Poliției Argeș înainte de 2020, fiind cel mai tânăr comandant de inspectorat județean de poliție din România.

 

Născut pe 12 decembrie 1978 la Piteşti, Bogdan Berechet este absolvent al Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” (1997) și a urmat cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Al.I. Cuza” Bucureşti (promoţia 2002). În 2008, Bogdan Berechet a primit titlul de Poliţistul Anului împreună cu colegii de la BCCO Piteşti, la categoria Combaterea Criminalităţii Organizate, pentru profesionalismul cu care a instrumentat operaţiunea „Casa Iadului“.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.