bloca ilegalLa începutul acestei săptămâni, patru persoane, inclusiv un angajat al Primăriei Pitești, au fost audiate timp de peste opt ore la Poliția Argeș în dosarul blocului ridicat ilegal în zona Tancodrom. Bloc ridicat în condițiile în care dezvoltatorul imobiliar primise autorizație doar pentru a ridica o vilă.

 

Surse judiciare ne-au declarat în exclusivitate că cei patru audiați au acum calitatea de suspecți, fiind cercetați în libertate pentru abuz în serviciu și fals intelectual. Până la finalul lunii decembrie se va stabili ce măsuri judiciare vor fi luate în continuare împotriva celor patru persoane. Cei patru sunt angajatul Primăriei Pitești care a dat autorizația de construcție, precum și reprezentanții dezvoltatorului imobiliar, firmei executante și proiectantului. Anchetatorii au ridicat până acum câteva mii de pagini în acest dosar ce a făcut ocolul României.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.