genteaMiercuri seara, Marilena Barață a avut invitați la emisiunea de la Curier TV trei oameni care au făcut enorm pentru sistemul de sănătate din Argeș în această teribilă perioadă a pandemiei. Trei oameni care au făcut din Spitalul de la Mioveni un etalon la nivel național. Un spital cu profesioniști de excepție, un spital unde actul medical este unul de cinci stele. Iar cei trei invitați speciali au fost primarul Ion Georgescu, Mircea Stoian- managerul Spitalului de la Mioveni și Alexandru Iacobescu- directorul medical al spitalului.

 

La un moment dat pe parcursul emisiunii, Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a intrat în direct telefonic, dorind să își exprime toată aprecierea și admirația pentru primarul Ion Georgescu și echipa medicală de la Spitalul din Mioveni. Cristian Gentea a dezvăluit că mama sa a fost salvată de echipa de medici de la Mioveni.

 

”Ce a reușit să facă primarul Ion Georgescu la Mioveni cu acest spital este peste orice imaginație. Și vă spun ca unul care știe foarte bine ce vorbește. Faptul că primarul Ion Georgescu a reușit să aducă această echipă de la Spitalul Colentina este impresionant. Atât domnul Stoian, cât și domnul Iacobescu sunt oameni extraordinari. Au salvat-o pe mama mea de la moarte. Iar astăzi când vorbim ambii socri ai mei sunt internați la Mioveni, au COVID-19 amândoi. Puteam să mă duc oriunde în altă parte. Am totală încredere în profesionalismul echipei medicale de la Spitalul din Mioveni. Este o echipă formidabilă acolo. Iar domnul primar Georgescu face tot ce e posibil ca să ajute, este ceva extraordinar. Îi felicit pe domnii Georgescu, Stoian și Iacobescu, am toată admirația pentru dânșii. Calitatea de a fi om este la ea acasă la Mioveni”, a spus primarul Cristian Gentea.

 

Un exemplu cât se poate de relevant că Spitalul de la Mioveni este un exemplu pentru sistemul de sănătate. Un spital unde vin constant pacienți din alte județe pentru că știu că la Mioveni sunt pe mâini bune.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.