draghiciCondamnat definitiv de judecătorii Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie acum patru luni la cinci ani de închisoare cu executare, Mircea Drăghici, fost deputat şi trezorier al PSD, a apelat la ultimele căi extraordinare de atac, contestația în anulare și recursul în casație, sperând că va fi eliberat.

 

Numai că în această săptămână magistrații i-au respins definitiv contestația în anulare pe care a formulat-o. În același timp, judecătorii Înaltei Curți au amânat pentru 16 decembrie pronunțarea legată de recursul în casație formulat de către Mircea Drăghici. Dacă și peste trei săptămâni această ultimă cale de atac va fi respinsă, fostul deputat PSD de Argeș va executa în întregime pedeapsa de cinci ani de închisoare.

 

 Mircea Drăghici a fost condamnat la închisoare pentru delapidare pentru că a utilizat nu mai puțin de 380.000 de euro din subvenţiile primite de PSD din bani publici pentru a îşi cumpăra o vilă.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.