penitenciar mioveniPenitenciarul Mioveni a scos la concurs trei posturi de medic pentru spitalul din incinta unității de la Colibași. Este vorba de: un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie – secţia boli cronice; un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie – secţia îngrijiri paliative (este necesar atestat de studii complementare în îngrijiri paliative) și un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea psihiatrie;

 

Înscrierea se face la sediul Penitenciarului Mioveni, ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere fiind luni 6 decembrie a.c.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.