burseÎn şedinţa Consiliului Local Piteşti de joi 18 noiembrie, unul dintre punctele importante de pe ordinea de zi este cel referitor la aprobarea numărului de burse ce se vor acorda elevilor din învăţământul preuniversitar din municipiu pentru primul semestru al anului şcolar 2021-2022.

 

Astfel, elevii de la 33 de şcoli şi licee din Piteşti vor primi în total 7.260 burse de merit, 73 de burse de studiu şi 524 de burse de ajutor social. Iată şi clasamentul primelor zece unităţi de învăţământ în funcţie de numărul elevilor ce vor primi burse de merit: Colegiul Naţional Zinca Golescu (1.069 elevi), Colegiul Naţional I.C. Brătianu (930), Colegiul Naţional Al. Odobescu (460), Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu (458), Liceul de Artă Dinu Lipatti (433), Şcoala Ion Pillat (350), Şcoala Ion Minulescu (330), Liceul Ion Barbu (284), Şcoala Matei Basarab (269) şi Şcoala Nicolae Iorga (220).

 

Valoarea unei burse de merit este de 150 de lei, cea a unei burse de studiu este de 100 de lei, în timp ce cuantumul bursei de ajutor social se ridică la 100 lei. Bursele se acordă lunar.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.