georgescuDupă ce anul trecut Spitalul Orășenesc Mioveni a intrat în prima linie a luptei cu pandemia, având și cele mai multe paturi la ATI din Argeș – 17 – și fiind printre cele mai apreciate spitale, primarul Ion Georgescu are din nou reacție cu fapta pentru deblocarea unei situații delicate legate de pandemie. Concret, în ultimele zile a apărut o problemă legată de numărul mare de pacienți post-covid ce au în continuare nevoie de asistență medicală.
Cu sprijinul primarului Ion Georgescu și al conducerii Spitalului Orășenesc Mioveni, prin doctorul Mircea Stoian și doctorul Alexandru Iacobescu, situația a fost deblocată. S-a decis ca pacienții să fie transferați de la Spitalul Județean Argeș la cel din Mioveni. Este vorba despre persoane ce au trecut prin boală, au teste negative, dar, în continuare necesită oxigen.
Spitalul Orășenesc Mioveni va primi pacienți post-covid de la Spitalul Județean Argeș. Este o soluție lăudabilă de eliberare a unor paturi unde pot fi acum tratați pacienți pozitivi, dar de a le asigura asistență medicală și celor negativi.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.