stroeFundația Groupe Renault România în parteneriat cu Dacia a lansat anul acesta programul educațional de Burse Constantin Stroe, centrat pe performanță și incluziune socială. Programul poartă numele regretatului Constantin Stroe, omul-simbol care se confundă cu istoria şi renaşterea Dacia.

 

Iar în această săptămână Dacia a anunţat cine sunt câştigătorii Burselor de Performanţă Constantin Stroe, acordate pentru anul şcolar şi universitar 2021-2022. 10 elevi și studenți de excepție în ani terminali, pasionați de tehnologie, robotică, automatică, informatică sau inginerie electrică, vor beneficia de ajutorul oferit pentru susținerea performanței și pentru a contribui în viitor la schimbarea societății.

 

Iată merituoşii câştigători: Anca Alexandru Ionuț, Gasan Carol Luca, Gherasim Teodor Samuel, Stan Brianna Alexandra, Tirtan Andra Gabriela, Murgoci Cristiana Andreea, Popescu Ioan, Bogdan Ana Maria Iulia, Scânteie Alexandru Ioan şi Roată-Palade Mircea-Andrei.

 

Bursele de performanță oferite fiecărui câștigător sunt în cuantumul a 1 200 de lei pe lună și vor fi oferite pe toată durata anului de studiu (timp de 10 luni).

 

Pentru Bursele Sociale Constantin Stroe au fost doar 3 candidaturi, dintre care doar una eligibilă (a îndeplinit criteriile de eligibilitate). Bursa socială oferită este în cuantumul a 600 de lei pe lună și va fi oferită pe toată durata anului de studiu (timp de 10 luni).

 

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.