mioveniPrimarul Ion Georgescu a anunţat că din cauza măsurilor stabilite de Guvern pentru combatarea pandemiei accesul în Primăria Mioveni și alte instituții publice din oraș este condiționat. Având în  vedere prevederile art. 12, alin. 4 și alin. 8 din  anexa nr. 3  la Hotărârea Guvernului nr. 1090/2021, pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, primarul Ion Georgescu a precizat modalităţile în care se  face accesul în Primăria Mioveni

 

Cu EXCEPȚIA angajaţilor, cetățenilor care vin să își plătească amenzile, care necesită prestaţii sociale, sau care necesită servicii în regim de urgență precum eliberare certificat de deces, certificat de naştere şi altele asemenea – accesul persoanelor în incinta Primăriei Mioveni este permis doar celor care: fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; prezintă rezultatul negativ al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

   Solicitările de orice tip se vor transmite la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe  faxul instituției 0248/260.500. „Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în  egală măsură”, precizează primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.