Ion_Georgescu_mesaj.jpg

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Armatei Române.

„La mulți ani, Armatei României!

An de an, la 25 Octombrie, suntem onorați să ne sărbătorim apărătorii României, care cu credință și patriotism sunt gata oricând să-și sacrifice viața pentru țară.

Ziua de 25 Octombrie reprezintă un moment cu valoare de referinţă, atât pentru cei care poartă cu onoare şi mândrie uniforma militară, cât şi pentru întregul nostru popor.

Onoare și respect veteranilor și bravii soldați ai armatei României care au luptat și au murit pentru patrie. Se cuvine să ne înclinăm în faţa sacrificiilor şi faptelor de arme ale eroilor şi să le aducem un pios omagiu peste timp.

Tuturor militarilor acestei țări le urez multă sănătate, satisfacții profesionale și curaj.

La mulți ani, rezerviști si veterani de război!

La mulți ani, militari ai Armatei României!”

                                                          Primarul orașului Mioveni,

                                                              Ion Georgescu

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.