covid mioveniIon Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a făcut un anunţ important pentru aparţinătorii pacienţilor internaţi în pavilionul COVID-19 de la spitalul din oraş.

 

„Rudele și familiile pacienților internați cu COVID – 19 la Spitalul Mioveni, care doresc să afle detalii privind starea de sănătate a acestora, o pot face doar telefonic, după următorul program: pentru pacienții internați Secția Boli Infecțioase: 0783.019.751 sau 0783.019.747, doar în interval orar 20:00 - 22:00; pentru pacienții internați la ATI: 0783.019.761, doar în intervalul orar 12:00 - 14:00”, precizează primarul Ion Georgescu. În acest moment, toate paturile de la Secţia Boli Infecţioase şi de la ATI sunt ocupate.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.