biciclisti carpathiaTheresa Drosler şi Philipp Hubert, doi tineri biciclişti din Germania, au realizat o impresionantă campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta Fundaţia Conservation Carpathia la reîmpădurirea a două hectare de teren defrişat din zona Groapele-Nucşoara. Cei doi au realizat campania „Balkan by bike” şi au mers cu bicicletele 3.000 de kilometri pe ruta Germania-Austria-Slovenia-Croaţia-Bosnia-Serbia şi România. Cei doi tineri au strâns pe parcursul expediţiei lor aproape 10.000 de euro şi au poposit mai multe zile în România, mergând inclusiv în mai multe zone defrişate din ţara noastră, constatând cu tristeţe anvergura defrişărilor, în special în zona Nucşoara.

 

În total, Theresa şi Philipp au petrecut peste 50 de zile traversând jumătate de Europă cu bicicletele, totul într-un scop cât se poate de nobil.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.