poza_interviu.jpg

Manager al Spitalului de la Mioveni de aproape patru luni, doctorul Mircea Stoian a precizat pentru Financiarpress.ro ce l-a determinat să vină de la Spitalul Colentina la Mioveni: „În primul rând ar fi vorba de dotarea, aparatura şi condiţiile de aici. Sunt colegi medici din ţară care vin la spitalul de la Mioveni pentru condiţiile şi echipa de aici. Iar cei care cântau prohodul spitalului de la Mioveni pot veni să vadă ce s-a reuşit aici şi ce se va reuşi pe viitor”.

Noi doctori vor veni în perioada următoare

Managerul Mircea Stoian ne-a confirmat că în perioada următoare la Spitalul Orăşenesc Mioveni vor veni mai mulţi doctori, planurile de creştere a personalului cu medici de top, precum şi de dezvoltare a spitalului, fiind unele pe termen lung. „ Vom avea şi diabetolog, şi urolog la Spitalul Orăşenesc Mioveni. Dorim să aducem colegi pe secţiile deja existente, să dăm drumul la o gardă pe anestezie-terapie intensivă, să aducem 1-2 cardiologi. Vom aduce un pediatru nou. Încă ne mai trebuie anumite echipe operatorii şi anestezice, însă vom rezolva şi această problemă în maximum un an”, precizează medicul Mircea Stoian, managerul Spitalului de la Mioveni, spital ce va continua în ritm susţinut şi pe partea de telemedicină. Doctorul Mircea Stoian a subliniat şi că unul dintre punctele foarte ale spitalului pe care îl conduce este lipsa infecţiilor postoperatorii.

Economii lunare de zeci de mii de euro graţie staţiei de oxigen

O altă veste foarte bună pentru perioada următoare este aceea că sunt şanse foarte mari ca până la finalul acestui an staţia de oxigen de la Spitalul de la Mioveni să fie operaţională. Iar staţia de oxigen va aduce economii lunare de 15-20.000 de euro. Staţia a fost adusă în cadrul unui proiect european. „Acum se lucrează la ea, mai sunt unele detalii tehnice care ţin de ISU, trebuie avut şi un studiu de proiect, trebuie avize şi totul făcut ca la carte. Sperăm ca de la 1 decembrie staţia să fie operaţională”, mai spune managerul Mircea Stoian.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.