mircea stoianRedeschisă de joi 23 septembrie cu 10 dintre cele 17 paturi disponibile, secţia ATI a Spitalului de la Mioveni s-a umplut deja din dimineaţa zilei de vineri 24 septembrie. Managerul Mircea Stoian a furnizat mai multe informaţii pentru FinanciarPress.ro legat de situaţia de la Terapie Intensivă şi când ar putea veni cei cinci medici detaşaţi pentru ca şi celelalte 7 paturi de la ATI să fie operaţionale.

„S-au ocupat toate cele 10 paturi de la ATI, iar o persoană este intubată. Avem şi un pacient din judeţul Olt. Vom deschide şi celelalte 7 paturi, dar le vom deschide când vin ordinele de detaşare pentru cei cinci medici rezidenţi. Aşteptăm să vină ordinele de detaşare de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Sper ca cel târziu luni 27 septembrie să vină aceste ordine. Legat de cele 62 de paturi de la secţia de Boli Infecţioase, dimineaţă erau deja 20 de persoane internate cu SARS-CoV-2. Cred că în acest ritm în maximum o săptămână se va umple şi această secţie”, spune doctorul Mircea Stoian, managerul Spitalului de la Mioveni.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.