georgescu 01Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni, a luat din nou atitudine marţi 14 septembrie referitor că oraşul pe care îl conduce nu primeşte de doi ani în totalitate cotele defalcate din TVA, fapt ce afectează proiectele şi investiţiile din oraş.

„Guvernul a luat în acest an oraşului Mioveni între 15 şi 18 milioane din cotele defalcate. Iar anul trecut ni s-au luat 14 milioane. Nu este normal. Eu cer Guvernului să respecte legea. Conform legii, 63% din cotele defalcate revin UAT-urilor. Din păcate, oraşul Mioveni nu există pentru Guvernul României. Nu o să vedeţi vreun act guvernamental în care să apară numele oraşului Mioveni”, spune primarul Ion Georgescu.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.