rechiyitwemioveni.jpgÎn această dimineață, cele peste 400 de pachete cu rechizite școlare, achiziționate de Consiliul Local Mioveni în cadrul proiectului Primul Ghiozdan au fost distribuite unitățior școlare din oraș, pentru a fi primite de toți preșcolarii, în data de 13 septembrie.
Cu această ocazie, unitățile de învățământ din Mioveni au mai primit materiale sanitare și dezinfectanți grație unei sponsorizări oferite de SC Divvos Grup SRL și SC Francesca SA. Astfel, aproape 21.000 de măști faciale în trei straturi pentru copii și 1.520 de flacoane de 500 ml cu dezinfectanți de suprafețe și pentru mâini au fost distribuite, tot în această zi. Trebuie menționat faptul că cele două societăți nu sunt la prima acțiune de acest fel, în orașul Mioveni, motiv în plus pentru care le transmit sincere mulțumiri și întreaga mea considerație.
Acțiunea de distribuire a rechizitelor, materialelor sanitare și a dezinfectanților a avut loc la finalul sedinței de Consiliului Şcolar Consultativ, care a avut loc la primăria Mioveni. În cadrul acestei întâlniri s-au dezbătut probleme legate de măsurile administrative și sanitare privind organizarea începerii noului an școlar, stadiul acțiunilor de igienizare, dezinfecție și a lucrărilor de reparații din școli.
La întâlnirea au participat conducerea administraţiei locale, directorii instituţiilor de învăţământ din oraș, conducerea Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Mioveni, reprezentanții Centrului Cultural, precum și reprezentanții Poliției Române și cei ai Poliției Locale Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.