spital_mioveni.jpg
Spitalul Orășenesc Mioveni a publicat lista tarifelor comune practicate în acest an pentru serviciile furnizate la cerere, după ce Consiliul Local Mioveni a aprobat o hotărâre în acest sens în ședința ordinară din luna august(HCL nr. 131/26.08.2021).
Lista include atât serviciile medicale, cât și alte servicii de care pacienții și/sau aparținătorii pot beneficia la cerere și care nu sunt acoperite de asigurarea de sănătate.
Pentru fiecare dintre serviciile la cerere se eliberează bon fiscal, iar unele dintre ele pot fi decontate de angajator, potrivit legislației în vigoare.
Noile tarife practicate de Spitalul Orășenesc Mioveni sunt afișate la sediul instituției și pot fi consultate și aici: http://spitalmioveni.ro/.../tarife-laborator-analize...
Important!
Asigurații vor beneficia în continuare de tratament și investigații gratuite pe timpul spitalizării!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.