dumbrava_adrian.jpg

 

Adrian Dumbravă, managerul de proiect al Spitalului Orășenesc Mioveni, singurul spital construit de la zero în perioada post-decembristă, a susținut luni 30 august concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Municipal Caransebeș, după ce în primăvara acestui an a fost numit manager interimar al acestei unități spitalicești.

Conform presei locale din Caransebeș, Adrian Dumbravă a reușit să obțină la acest concurs un punctaj aproape maxim, 9,75, experiența sa din domeniu spunându-și iată cuvântul.

Pe lângă faptul că a condus proiectul privind construcția Spitalului Orășenesc Mioveni, un spital orășenesc care se bucură de cele mai moderne dotări, Adrian Dumbravă este omul care a înființat și prima clinică privată din Pitești, ELIM, dar și cel care a adus în Argeș primele echipamente de imagistică de ultimă generație.

Acum, în Caransebeș, locul natal a lui Adrian Dumbravă de unde a plecat în urmă cu 30 de ani, misiunea acestuia este una foarte dificilă. Spitalul Municipal de acolo se confruntă cu numeroase probleme, de la datorii uriașe, la lipsa de echipamente, dar și de personal în secțiile esențiale.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.