garaje_trivale.jpg

 

Pe strada Profesor Nicolae Bănescu din Trivale, locatarii, care au înțeles apelul municipalității, și-au dezafectat cele 12 garaje din zonă. În locul acestora, municipalitatea va amenaja un număr aproape dublu de locuri de parcare.

După ce au fost notificați în 4 august, proprietarii garajelor vechi, care nu au contracte și nu plătesc impozite la administrația locală de peste 20 de ani, au fost așteptați să le îndepărteze de pe spațiul comun până la 1 septembrie. Municipalitatea a promis sprijin logistic celor care îl solicită, în cazul în care nu au posibilitatea de a muta diverse obiecte personale din fostele garaje.

După 1 septembrie 2021, garajele neridicate urmau să fie demolate de municipalitate și să reînceapă reconstrucția zonei pentru a fi transformată în parcare publică – 22 de noi locuri, într-o zonă verde, reamenajată!

Cu 2 zile înainte de 1 septembrie, localnicii au eliberat zona de garaje improvizate.

La prima oră, oamenii și utilajele ADP, Salpitflor, Salubritate dar și reprezentanți ai Poliției Locale au fost în teren.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.