corbu partenieUna dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din România, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti numără în echipa sa şi doi profesori de top originari din Piteşti.

 

Fostă olimpică naţională la matematică, Nicoleta Corbu este profesor universitar doctor la Facultatea de Comunicare și Relații Publice şi predă la SNSPA din 2001. De anul trecut, Nicoleta Corbu este şi coordonatorul Şcolii Doctorale din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, iar între 2012 şi 2016 a fost decanul aceleiaşi facultăţi.

 

Originar tot din Piteşti, Cătălin Partenie este conferenţiar la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) şi profesor asociat la Université du Québec à Montréal. Are numeroase volume publicate la Humanitas, Cambridge şi Oxford University Press.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.