adoptii_caini_mioveni.jpg
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni administrează baza de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Mioveni, serviciu ce acționează în interesul comunității locale. O preocupare permanentă a SEdC Mioveni este aceea ținere sub control a fenomenului câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți și reducerea riscurilor asupra sănătății oamenilor, precum și încurajarea adopțiilor.
„Doriți să adoptați un câine din adăpostul nostru? Iată ce trebuie să faceți:
1. Alegeți câinele pe care doriți să-l adoptați dintre cei disponibili pentru adopție.
Pentru a face acest lucru aveți la dipoziție două variante:
a) puteți alege unul dintre animalele prezentate pe pagina dedicată adopțiilor: https://www.facebook.com/adapostmioveni
b) sau puteți veni direct în adăpostul nostru din cartierul Racovița, (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice - v. indicator) unde vă așteaptă peste 500 de patrupede.
2. Depuneți o cerere la secretariatul societății din str. Carol Davila, nr. 4, la care atașați o copie de pe buletin sau vă prezentați direct la adăpostul nostru din cartierul Racovița.
 Încredinţarea câinilor spre revendicare şi adopţie se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS.
 Adopția este GRATUITĂ!
ACTELE NECESARE ADOPȚIEI/REVENDICĂRII câinilor din adăpost:
 Persoanele fizice care locuiesc la BLOC:
- Cerere tip
- Copie BI/CI
- Formular de adopție
- Adeverință de salariu/cupon de pensie/ajutor social/șomaj (după caz)
- Acordul scris al locatarilor de pe scara unde locuiește
 Persoanele fizice care locuiesc la CASĂ:
- Cerere tip
- Copie BI/CI
- Formular de adopție
- Adeverință de salariu/cupon de pensie/ajutor social/șomaj (după caz)
- Acordul vecinilor (în cazul adopției a 2 sau mai mulți câini)
Societăți/ONG-uri/Asociații de protecție a animalelor
- Cerere tip
- Copie Certificat de Înregistrare
- Autorizație sanitar- veterinară a adăpostului
- Formular de adopție.
× Adopţia unui câine este GRATUITĂ.
× Încredinţarea câinilor spre revendicare şi adopţie se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS.
Cetățenii care doresc să devină stăpânii acestor patrupede pot vizita adăpostul nostru după programul: L - V: 10.00 - 14.00, S - D: 10.00 - 12.00,.
Pentru informaţii şi adopţii puteţi suna la numărul de telefon: 0736.002.557”, transmit reprezentanții SEdC Mioveni.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.