evaluare 04Joi 24 iunie s-a desfășurat proba scrisă la matematică din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a – sesiunea 2021. În Argeş, numărul elevilor absenţi a fost mai mare comparativ cu prima probă.

 

Conform datelor furnizate de către Inspectoratul Şcolar Argeş, la proba scrisă la matematică au fost prezenți 3988 candidați, înregistrându-se un număr de 172 de candidați care nu s-au prezentat la examen. Nu a fost eliminat niciun elev pentru tentativă de fraudă sau fraudă. La prima probă, cea de limba şi literatura română, au lipsit 166 de elevi. Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.