Emilian-Ciolan.JPG

Primarul comunei Dârmănești conștientizează cât de important este sportul, mai ales în dezvoltarea copiilor.

Așa se face că edilul din Dârmănești a demarat procedurile pentru construcția unei săli de sport la școala din centrul comunei. Însă cum bugetul local nu este unul generos, Emilian Ciolan i-a convins pe reprezentanții CJ Argeș să-i ofere un sprijin pentru acest obiectiv în valoare de 300.000 lei. Investiția totală se ridică la aproximativ 400.000 lei, însă edilul Emilian Ciolan spune că va face un efort pentru a acoperii această diferență din bugetul local.

„Îmi doresc foarte mult ca anul acesta sala de sport să fie finalizată. Ca și lucrări de efectuat, trebuie montat acoperișul, ușile și ferestrele din termopan, după care constructorul va trece la amenajările interioare. Dimensiunile sălii vor fi de 25 metri lungime cu 15 metri lățime, iar podeaua va fi din tartan”, explică primarul comunei Dârmănești, Emilian Ciolan.

Totodată, edilul din Dârmănești nu a uitat nici de lucrările de infrastructură, intrând în modernizare „Drumul lui Briceag” și „Drumul lui Manoloiu”.

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.