georgescuPrimarul Ion Georgescu ia din nou atitudine faţă de discriminarea şi ignorarea pe care o arată guvernanţii faţă de oraşul Mioveni când este vorba de proiecte importante. Un fapt revoltător, având în vedere că oraşul Mioveni asigură 4,6% din PIB şi 20% din exporturile României. Iar un exemplu concret este situaţia bulevardului Dacia.

 

„Dacă verificăm documentele oficiale privind proiectele propuse de către actualii guvernanți, vom vedea că Mioveniul nu este menționat nicăieri!

 

Mă refer acum la bulevardul Dacia, care este parte componentă a unui drum național și care este neasfaltat. Din acest motiv, disconfortul participanților la trafic este mare, iar vibrațiile care se transmit către unele blocuri și locuințe afectează structura de rezistență.

 

Dacă guvernanții nu pot sau nu știu ce să facă privind reabilitarea acestui drum, le cer public să ni-l transmită nouă în administrare pentru a-l putea reabilita, chiar dacă ar fi nevoie să facem un împrumut!  Credeți că dacă la mai bine de un an de când sunt la guvernare nu au fost în stare să repare 5 km din bulevardul Dacia, vor reuși cei care ne conduc acum să facă toate drumurile și autostrăzile pe care le-au promis?”, spune primarul Ion Georgescu.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.