parchetPreşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri 12 mai decretul  privind pensionarea începând cu 15 mai a Angelicăi Paraschivescu, unul dintre cei mai cunoscuţi procurori din Argeş şi şef Secţie judiciară la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti.

 

Procurorul Angelica Paraschivescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Nicolae Titulescu” din Bucureşti, promoţia 1995, iar din 1996 şi până în 2007 a fost avocat în cadrul Baroului Argeş.

 

În 2007  Angelica Paraschivescu a fost numită, prin Decret, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud. După doar un an la Aiud, în 2008, ea a cerut CSM-ului transferul de la Aiud la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Ulterior însă, în 2014, procurorul Angelica Paraschivescu s-a transferat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești, unde a activat până în 2015, când a fost declarată admisă la DNA Piteşti.

 

Din 2019, Angelica Paraschivescu s-a mutat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.